Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Van de Bakkerij naar de Zorg

Müberra werkte als operator totdat haar werkzaamheden kwamen te vervallen. Het leek Muberra altijd al leuk om in de zorg te werken. Nu kreeg ze de kans om te onderzoeken of dit ook daadwerkelijk iets voor haar zou kunnen zijn.

Door de inzet van een capaciteitentest bij Leerwerkloket Achterhoek werd duidelijk dat ze een opleiding in de zorg aan zou kunnen. Maar helaas beschikte Müberra nog niet over de gevraagde diploma’s en taalvaardigheid. Het Leerwerkloket introduceerde haar bij het WerkgeversServicepunt Achterhoek. Na een kennismakingsgesprek werd ze gekoppeld aan een passende werkgever, namelijk Vitaal Thuiszorg. Op dit moment loopt ze stage bij Vitaal Thuiszorg en volgt ze de opleiding Verzorgende IG niveau 3 aan het Graafschap College. Vanuit Opijver werd een scholingsvoucher ingezet voor de benodigde extra taal- en rekenlessen.

"Als je het écht wilt, dan kun je het!"

Let op!

Een aanvraag mét bijbehorende documenten moeten uiterlijk 2 weken voor de start van de scholing ingediend zijn. De aanvraag kunnen wij na deze termijn niet meer verwerken.

Meer verhalen
Van leidinggevende naar metaalbewerker
Van leidinggevende naar metaalbewerker Lees verder
Van de ICT naar de Bouw
Van de ICT naar de Bouw Lees verder
Op je 59e overstappen naar de zorg? Doen!
Op je 59e overstappen naar de zorg? Doen! Lees verder