Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Van de Zorg naar de Bewindvoering

Petra is vele jaren werkzaam geweest bij de bank. Ze merkte dat bepaalde groepen meer moeilijkheden ervaarde dan een ander. Hierin wou ze iets betekenen en informeerde jaren geleden al naar het beroep van een bewindvoerder. Gemotiveerd nam ze een eerste stap door het volgen van een cursus, maar ondervond daar dat ze de ervaring in de zorg mistte. Deze ervaring deed ze vervolgens op als begeleider in de gehandicaptenzorg.

Kort geleden kwam Petra in contact met een zelfstandig bewindvoerder, Ilse, wie eenzelfde overstap had gemaakt waarna de financiële kant weer begon te kriebelen. Om zelfstandig bewindvoerder te kunnen worden werd haar gevraagd een opleiding te volgen, kwam ze via een vriendin in gesprek met het Leerwerkloket, waarbij ze werd doorgestuurd naar Opijver.

"Een stap zetten in je carrière hoeft niet een hele verandering te zien, je kan ook iets toevoegen aan je huidige carrière."

Let op!

Een aanvraag mét bijbehorende documenten moeten uiterlijk 2 weken voor de start van de scholing ingediend zijn. De aanvraag kunnen wij na deze termijn niet meer verwerken.

Meer verhalen
Uit de winkel, in de lesauto
Uit de winkel, in de lesauto Lees verder
Van de ICT naar de Bouw
Van de ICT naar de Bouw Lees verder
Een baan in de cybersecurity? Werk genoeg!
Een baan in de cybersecurity? Werk genoeg! Lees verder