Techniek Oriëntatiemarkt Innovatieloods Vorden

TECHNIEK ORIËNTATIEMARKT UITGESTELD NAAR 2022 - update 24/11/2021

De organisatie heeft besloten om de Techniek Oriëntatiemarkt op 25 november uit te stellen tot een nader te bepalen datum.

De kandidaten die zich hebben aangemeld zijn op de hoogte gebracht en worden benaderd met een alternatieve manier om de techniek te ontdekken.

Benieuwd of de techniek bij jou past? Stel je vraag aan ons en we gaan in gesprek over de mogelijkheden.

___________________________________________________________

Ben jij benieuwd of de sector techniek bij jou past? Wil jij weten wat voor (korte) opleidingen er bestaan om aan de slag te kunnen in de Techniek? Ontdek en ervaar waar de kansen liggen tijdens de Techniek Oriëntatiemarkt ‘Ontdek Techniek’!

Op donderdag 25 november vanaf 10:30 uur tot 16:00 uur staan bij de Innovatieloods, Netwerkweg 2, in Vorden opleiders en organisaties klaar om jou te informeren over de kansen in de Techniek. In de Achterhoek zijn er verschillende opleidingen richting de Techniek. Omdat er in deze sector zoveel vraag is naar (nieuwe) medewerkers ontstaan er ook verschillende financiële regelingen om bijvoorbeeld een opleiding te kunnen volgen.

Tijdens ‘Ontdek Techniek’ zijn korte informatiesessies te bezoeken waar jij ontdekt wat voor functies er allemaal bestaan en wat jij nodig hebt om aan de slag te kunnen in deze kansrijke sector! Opleiders en organisaties staan daarna op de informatiemarkt klaar om jou te ontmoeten en in gesprek te gaan over het werken in de techniek.

Programma

10:30 – 11:00    Inloop

11:00 – 11:30    Opening en informatiesessies:

  • De situatie op de arbeidsmarkt in de techniek

WerkgeversServicepunt Achterhoek

  • Een overstapper aan het woord
  • Scholingsmogelijkheden: ontwikkelen, omscholen en kansen

Leerwerkloket Achterhoek en Achterhoeks Talentenfonds Opijver

11:30 – 16:00    Informatiemarkt en herhaling informatiesessies

16:00                 Einde

Standhouders

IW Installatietechniek (Didam) - Bouwmensen - Opstap Schildersvakopleiding Zutphen - Graafschap College techniek opleiding -  Wij Techniek - Verder in Techniek - Innovam Cyclehub - ServicePunt Techniek - S-BB - O&O fonds Metalektro - Lubron Technical Services - Réwoud - Bouwkracht

Iedereen is van harte welkom om op donderdag 25 november de techniek te ontdekken!

Na aanmelding ontvang je een bevestiging met aanvullende informatie.

De Techniek Oriëntatiemarkt ‘Ontdek Techniek’ wordt georganiseerd door: WerkgeversServicepunt Achterhoek, het Achterhoeks Talentenfonds Opijver, Leerwerkloket Achterhoek, UWV, VNO-NCW, Lubron Technical Services, Achterhoekse gemeenten, opleiders en organisaties.

Maatregelen Covid-19 

De Techniek Oriëntatiemarkt volgt de huidige coronamaatregelen. Deze maatregelen zijn onder voorbehoud van wijzigingen in het programma i.v.m. de huidige situatie. Deelnemers worden tijdig geïnformeerd bij veranderingen en de algemene geldende regels tijdens het event.